رئیس دانشگاه ایلام و دبیر همایش:

همایش ملی مجازی زیست جهان بعد از كرونا در ایلام

همایش ملی مجازی زیست جهان بعد از كرونا در ایلام

به گزارش دانلود عكس ایلام رئیس دانشگاه ایلام و دبیر همایش ملی مجازی «زیست جهان بعد از كرونا» اظهار داشت: یكی از خاصیت های این همایش پذیرش اثر به صورت مقاله ی كوتاه 2500 كلمه ای و یادداشت 500 كلمه ای با هدف استفاده و بهره مندی از دیدگاه روزنامه نگاران و اصحاب رسانه است.


دکتر «محمد علی اکبری» با حضور در ایسنا، اظهار نمود: همه ملت ها و جوامع باید هم روزهای خوب و مهم و هم روزهای تلخ را ثبت و ضبط و از فراموش شدن جنین روزهایی جلوگیری نمایند چون ثبت این رخدادها هم برای ارزیابی واقعیاتی و هم برای درس گیری و استفاده در آینده، لزوم دارد.
وی با اعلان اینکه در دوران معاصر اتفاقاتی افتاده که به سبب هیجان حاکم بر آن ثبت و ضبط نشده و برای بازنویسی آن مجبوریم به روایت بپردازیم و به مراجع دست چندم رجوع نماییم، اشاره کرد: کرونا یکی از تکرارهای بد تاریخ جامعه جهانی است که هنوز ادامه دارد و تمام ابعاد زندگی ما را از شخصی مانند صله رحم گرفته تا اجتماع، دین، سیاست، اقتصاد و فرهنگ را از گستره ملی تا بین المللی تحت تاثیر قرار داده است.
رئیس دانشگاه ایلام افزود: دانشگاه ایلام بعنوان یک دانشگاه اجتماعی خودرا در مقابل جامعه ای که در آن زندگی می کند مسئول می داند و تصمیم گرفته در کنار مردم شرایطی را برای ثبت و ضبط حواشی و مسائل پیرامونی این رخداد فراهم آورد و همایش ملی «زیست جهان بعد از کرونا» انجام یکی از این رسالت های دانشگاه است.
علی اکبری با تاکید بر اینکه تمهیدات لازم برای برگزاری هرچه بهتر برگزار شدن این همایش اندیشیده شده است، اشاره کرد: این همایش به صورت مجازی بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه ایلام به صورت مشترک برگزار می گردد و رئیس همایش معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم و دبیر این همایش رئیس دانشگاه ایلام است.

وی اشاره کرد: در این همایش تلاش شده به حوزه های مختلف همچون حوزه فرهنگی و اجتماعی حوزه اقتصاد، حوزه دین، حوزه بهداشت و سلامت، سیاست خارجی، سیاست داخلی، گردشگری و محیط زیست پرداخته شود.
رئیس دانشگاه ایلام اشاره کرد: برای برگزاری این همایش مجوزهای لازم از همه پایگاه های معتبر گرفته شده و اگر اساتید و دانشجویان مقاله ای در این همایش داشته باشند از امتیازات لازم مورد تایید وزارت علوم نیز بهره مند می شوند.
علی اکبری اشاره کرد: آثار دریافتی تا الان نشان میدهد که گستره ملی همایش خوشبختانه به خوبی تبیین شده است.
وی افزود: از آنجایی که کرونا همه افراد را تحت تاثیر قرار داده، در نشست های هماهنگی برای برگزاری آن، به این جمع بندی رسیدیم که در کنار مقالات با چارچوب علمی و دانشگاهی زمینه شرکت برای دیگر بخش های جامعه هم فراهم گشته است به همین خاطر یکی از خاصیت های همایش پذیرش اثر به صورت مقاله ی کوتاه ۲۵۰۰ کلمه ای و یادداشت ۵۰۰ کلمه ای هم وجود دارد.
رئیس دانشگاه ایلام اشاره کرد: دو بخش آخر را با هدف استفاده و بهره مندی از دیدگاه روزنامه نگاران و اصحاب رسانه و صاحب نظرانی ایجاد کردیم که ممکنست تمایل به نگارش مقالات علمی ۵ تا ۸ هزار کلمه ای نداشته باشند.
علی اکبری افزود: کارگروه های تشکیل شده در ذیل همایش از شورای سیاستگذاری تا کمیته های اجرایی و علمی تشکیل شده است است و دانشگاه ایلام با آمادگی کامل پذیرای دیدگاه ها و آثار ارسالی هموطنان اندیشمند است است.
وی افزود: برای سهولت در دریافت و ارسال آثار و تسریع در داوری ارسال پاسخ ها سامانه ای به آدرس htt: //wac۲۰۲۰.ilam.ac.ir طراحی شده و علاقمندان می توانند آثار خودرا بوسیله این سامانه به دبیرخانه همایش ارسال نمایند تا مورد داوری و بررسی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه ایلام اشاره کرد: باتوجه به اهمیتی که این همایش دارد تا کنون بزرگانی دارای جایگاه های ملی و بین المللی اعلام آمادگی کرده اند که در این همایش مجازی بعنوان سخنران ویژه یا سخنران مدعو حضور داشته باشند.
علی اکبری اشاره کرد: زحمات قابل تقدیر مجموعه خبرگزاری ایسنا در سراسر کشور در تولید محتواهای کرونایی را رصد کرده ام و از این عزیزان دعوت می کنم با یادداشت های رسانه ای خود در کنار اساتید دانشگاه و پژوهشگران به این همایش ملی غنای ویژه ببخشند.
وی با اعلان اینکه مهلت ارسال آثار تا اختتام شهریور 1399 است، اظهار داشت: اختتامیه ی این همایش به صورت مجازی در پاییز امسال برگزار می شود.




منبع:

1399/05/08
14:58:26
5.0 / 5
1999
تگهای خبر: آثار , دانشجو , دانشگاه , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
دانلود عکس