معاون فرهنگی دانشگاه علامه تاكید كرد

لزوم ورود به مباحث بین رشته ای توسط انجمن های علمی دانشجویی

لزوم ورود به مباحث بین رشته ای توسط انجمن های علمی دانشجویی

دانلود عکس: معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی بر لزوم ورود به مباحث بین رشته ای توسط انجمن های علمی دانشجویی تصریح کرد و اظهار داشت: انجمن های علمی، مکمل کلاس های درس هستند و اگر پویا باشند خیلی از خلاءها و محدودیت های کلاس های درس را پر خواهند کرد.


به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، دکتر شالچی ضمن بیان این مطلب به تشریح برگزاری «جشنواره حرکت» پرداخت و اظهار نمود: علاوه بر جشنواره داخلی که بین حدود ۵۵ انجمن علمی دانشجویی دانشگاه برگزار می شود، میزبان جشنواره حرکت دانشگاه های سراسر کشور هم خواهیم بود.
وی افزود: سیزدهمین جشنواره ملی حرکت به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می گردد. از این جهت نشان دادن جایگاه شایسته این دانشگاه برای ما اهمیت بسیاری دارد. البته سال قبل به علت انتشار کرونا جشنواره نهم داخلی حرکت برگزار نشد و سال جاری جشنواره نهم و دهم دانشگاهی همزمان برگزار می گردد که مقدمه ای برای جشنواره سیزدهم ملی حرکت خواهد بود.
دکتر شالچی با اشاره به اینکه نگاه دانشگاه به انجمن های علمی یک نگاه راهبردی است، خاطرنشان کرد: انجمن های علمی، مکمل کلاس های درس هستند و اگر پویا باشند دانشگاه هم پویا خواهد بود و خیلی از خلاءها و محدودیت های کلاس های درس را پر خواهند کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی تصریح کرد: حوزه دیگری که انجمن های علمی می توانند کار کنند، ورود به مباحث بین رشته ای است. در همین زمینه ارتباط انجمن های علمی با یکدیگر بسیار مهم می باشد. با این کار انجمن ها می توانند موضوعات بین رشته ای را با یکدیگر تمرین کنند.
این استاد دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه بیان نمود: ظرفیت دیگری که انجمن های علمی دارند، این است که آنها می توانند از ظرفیت استادان بیرون از دانشگاه استفاده کنند. انجمن ها با برگزاری دوره، نشست، کارگاه و... از تجربیات و دانش استادان داخل و بیرون دانشگاه می توانند استفاده می نمایند.
به قول دکتر شالچی، در خیلی از مسائل، اغلب استادان و مدیران تعیین کننده و انتخاب کننده هستند، اما در انجمن های علمی نقش اول را «خود دانشجویان علاقمند به علم و دانش» ایفا می کنند و امکان مشارکت آنها فراهم می شود. در این انجمن ها، نوآوری های دانشجویی در حوزه دانش و معرفت صورت می گیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، ایشان در ادامه ضمن اشاره به اینکه در رقابت ملی سال گذشته، انجمن های علمی دانشگاه علامه طباطبایی موفق شدند در چهار حوزه برتر شوند، اظهار داشت: با عنایت به این که این رتبه ها در یک رقابت سخت و از بین ۱۱۹ دانشگاه کشور برگزار گردید کسب چهار عنوان برتر بسیار مسرت بخش بود. علاوه بر این، ما چون دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی هستیم در بخش های فنی و مهندسی و... بسیاری از رتبه ها را نمی توانیم کسب نماییم و محدودیت داریم. اما با این وجود اعتقاد داریم که ظرفیت دانشجویی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی فوق العاده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: مصمم هستیم با تلاش و همت دانشجویان در میان سه یا چهار دانشگاه برتر در این عرصه باشیم. دانشجویان انجمن های علمی بسیار توانمند هستند به خصوص در شرایط کرونایی حضور و فعالیت خیلی سخت شده است، ولی آنها با انگیزه بالایی مشغول به فعالیت هستند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه خاطرنشان کرد: میزبانی جشنواره حرکت در سطح ملی برای ما فرصتی است که بتوانیم دانشگاه و فعالیتهای آنرا به انجمن های علمی سراسر کشور نشان دهیم. با این کار هویت دانشگاه علامه طباطبایی بعنوان یکی از دانشگاه های برتر کشور نشان داده می شود. شکل گیری و نشان دادن چنین هویتی سبب می شود استعدادهای بهتری وارد این دانشگاه شوند و دانش آموختگان دانشگاه هم با تمایل بیشتری در بازار مواجه خواهند شد.
دکتر شالچی ضمن اشاره به اینکه امتیاز دیگر مطرح شدن نام دانشگاه علامه طباطبایی در سطح کشور، معرفی وجهه علمی آن در وهله نخست است، اظهار نمود: در گام نخست دانشگاه علامه طباطبایی باید با هویت علمی آن شناخته شود و بقیه موارد در ذیل آن مطرح شوند. با عنایت به این که تمام انجمن های علمی سراسر کشور درگیر این رویداد ملی هستند، هر چقدر ما بتوانیم جایگاه مرکزی تری برای خودمان در رشته های مختلف به دست بیاوریم، بیشتر به نفع ما خواهد بود.
وی تصریح کرد: کارگروه ها و کمیته های این جشنواره در دانشگاه علامه طباطبایی شکل گرفته است. این فرصتی است که برای دانشگاه به وجود آمده تا مرکزیت خودش را در حوزه علوم انسانی و اجتماعی نشان دهد. ضمن اینکه دانشگاه های فنی و مهندسی هم با این امر آشنا خواهند شد که دانشگاهی در حوزه علوم انسانی وجود دارد که در این حوزه بهترین است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در انتها اظهار داشت: کار انجمن های علمی، کاری جمعی است که سه ضلع بین مدیریت دانشگاه، دانشجویان و استادان مشاور انجمن ها شکل می گیرد و اگر این سه مورد خوب کار کنند ما موفق خواهیم بود. این تلاش و اراده جمعی سبب می شود که ما موفق باشیم.




منبع:

1399/10/23
12:50:21
0.0 / 5
1260
تگهای خبر: انجمن , جشن , جشنواره , دانشجو
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
دانلود عکس