معاون همكاری های علمی و بین المللی وزارت علوم خبر داد

تدوین سند برنامه مشترك همكاریهای بین المللی ایران و اتریش

تدوین سند برنامه مشترك همكاریهای بین المللی ایران و اتریش

به گزارش دانلود عکس معاون همکاریهای علمی و بین المللی وزارت علوم از تدوین سند برنامه مشترک همکاریهای بین المللی دو کشور ایران و اتریش اطلاع داد و اظهار داشت: ۷۰ درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ۳۰ درصد اعضای هیات علمی تجربه همکاریهای علمی های بین المللی را دارند.


به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، عبدالحمید علیزاده در نشست کارگروه علمی مشترک ایران و اتریش که امروز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، بین المللی سازی آموزش عالی را اهداف کلان وزارت علوم دانست و اظهار داشت: ما برای تحقق این اهداف دو رویکرد اساسی بین المللی سازی در خانه و بین المللی سازی در خارج را دنبال می نماییم. در واقع مرکز همکاریهای بین المللی وزارت علوم، محورهای همکاریهای دوجانبه بین دانشگاههای ایران و دانشگاههای خارج از کشور، گسترش زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسی و عضویت موثر در سازمانهای تخصصی بین المللی را پیگیری می کند.
وی با اشاره به اینکه هدف اصلی مرکز همکاریهای علمی وزارت علوم تقویت عرصه دیپلماسی علمی کشور است، افزود: در این راه جهت استفاده از پتانسیل دانشگاه ها، مبحث مأموریت سپاری به دانشگاه ها برای فعالیتهای دو یا چندجانبه با کشورهای خارجی در دستور کار مرکز همکاریهای علمی و بین المللی وزارت علوم قرار گرفت و بر همین مبنا به تازگی آیین نامه کارگروه ملی همکاریهای علمی بین المللی در چارچوب مأموریت سپاری به دانشگاه ها ابلاغ گردید.
معاون همکاریهای علمی و بین المللی وزارت علوم یکی از مأموریت هایی که به دانشگاه ها واگذار شده در حوزه ارتباط با دانشگاه های اتریش است، اضافه کرد: خوشبختانه علارغم تحریم های سنگینی که کشور ما مواجه بوه است اما حوزه فعالیتهای بین المللی ما به روی همه کشورها باز بوده است. همچنان که دانشگاه خوارزمی مأموریت ارتباط با دانشگاه های اتریش را عهده دار شده و فعالیتهای بین المللی در حوزه های علمی و دانشگاهی با راهبری این دانشگاه پیگیری می شود.
دکتر علیزاده از تدوین سند برنامه مشترک همکاریهای بین المللی دو کشور ایران و اتریش اطلاع داد و اظهار نمود: این سند در ۶ محور بینابین دو کشور از سال ۲۰۱۷ تدوین شده و اهداف کلان آن مشخص شده است. ضمن این که عمده ترین مفاد این سند اعمال سیاست هایی تشویقی برای پژوهشگران دانشگاهی است.
وی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی تجربه همکاریهای علمی های بین المللی را دارند، اضافه کرد: ۳۰ درصد اعضای هیات علمی ما این تجربه را دارند.
معاون همکاریهای علمی و بین المللی وزارت علوم اظهار داشت: همانطور که عنوان شد دانشگاه خوارزمی، کارگروه ملی همکاری با اتریش است و همچون نکات پرارزش فعالیتهای بین المللی وزارت علوم این است که باوجود تحریم ها در همه حوزه ها، خوشبختانه فعالیتهای علمی بین المللی با پیگیری کارگروههای علمی برقرار بوده و همواره دست همکاریهای علمی محققین ایرانی با سایر پژوهشگران خارجی باز بوده مگر آنکه آنها خودشان علاقه مند نبودند با پژوهشگران ما همکاری کنند.




منبع:

1400/03/05
11:19:11
5.0 / 5
1076
تگهای خبر: آموزش , دانشجو , دانشگاه , مد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
دانلود عکس