آزمایشگاه موسسه علوم و صنایع غذایی گواهینامه ISO ۱۷۰۲۵ گرفت
به گزارش دانلود عکس رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از موفقیت آزمایشگاه مرکزی این موسسه در دریافت گواهینامه ISO/IEC ۱۷۰۲۵ از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران (NACI) با رعایت اصول مدیریت کیفیت اطلاع داد.
به گزارش دانلود عکس به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده اظهار داشت: استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ تعیین کننده الزامات عمومی برای کیفیت و احراز صلاحیت آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون و مهم ترین مدرک تاییدیه دقت و صحت نتایج آزمون آزمایشگاهی در سطح کشور است.
وی عنوان کرد: سیستم مدیریت آزمایشگاه، کنترل مدارک و مستندات، شرایط محیطی آزمایشگاه، روش های آزمون و کالیبراسیون و صحه گذاری روش ها، سرویس و نگهداری تجهیزات، قابلیت ردیابی اندازه گیری ها، برنامه های کنترل کیفیت نتایج و... از الزامات فنی آزمایشگاه برای دریافت این گواهینامه به شمار می آید.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به اینکه ارزیابی الزامات کیفی و فنی بر مبنای روش های اجرایی آزمایشگاه انجام شده و شرایط محیطی، مستندات و سوابق هم مورد بررسی قرار گرفت، اضافه کرد: این آزمایشگاه دارای گواهینامه تأیید صلاحیت بعنوان آزمایشگاه همکار سازمان ملی استاندارد و محیط زیست، برای عرضه خدمت به تولیدکنندگان مواد غذایی است.
وی اظهار داشت: آزمایشگاه مرکزی موسسه بعد از تلاشهای بی وقفه مدیران و کارشناسان و بعد از بازرسی کارشناسان مرکز ملی تایید صلاحیت ایران موفق به دریافت گواهینامه و استقرار و پیاده سازی الزامات استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ شد.
رجب زاده اظهار داشت: از آنجائیکه کیفیت فرآیندی مداوم است امیدواریم با استفاده از توانمندی ها و پتانسیل های موجود در آزمایشگاه های این موسسه بتوانیم گامی موثر در جهت عرضه هر چه بهتر خدمات به تولیدکنندگان، پژوهشگران و دانشجویان برداریم.
وی همینطور ضمن اشاره به اهمیت استراتژیک محصول زعفران برای کشور تصریح کرد: با عنایت به مرجع بودن این آزمایشگاه برای تأیید کیفیت زعفران و نظر به فعالیتهای علمی و بین المللی موسسه، دریافت این گواهینامه می تواند به قابل استناد بودن نتایج آزمون ها در سطح جهانی کمک قابل توجهی کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب