رئیس دانشگاه شهید بهشتی تاكید كرد؛
گفتگو، قوی ترین ابزار برای دانشگاه ها
به گزارش دانلود عکس، رییس دانشگاه شهیدبهشتی اظهار داشت: در دانشگاه هیچ ابزاری از گفتگو کردن قوی تر نیست؛ بی شک اگر گفت و گو به مفهوم تعامل دو طرفه وجود داشته باشد، خیلی از مسائل حل می شود.
به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، دکتر سعدالله نصیری قیداری در دومین جلسه گفت وشنود هیئت رئیسه دانشگاه شهید بهشتی با اعضاء هیات علمی دانشگاه اظهار داشت: بنده تا جایی که فرصت اجازه دهد، مشتاق شرکت در گفتگوها هستم چونکه مشورت در امور سفارش ی دین ما است. مشورت به این معنا نیست که همه نظر اکثریت را بپذیرند، بلکه باید به نظر اقلیت هم احترام گذاشت.
وی اشاره کرد: اعضای دانشگاه شهید بهشتی یک خانواده هستند و مسائل یک خانواده باید در یک فضای منطقی، تاب آور و مسئولیت پذیر مطرح و برای آن چاره جویی شود.
وی تاکید کرد: مسائل آموزشی و دانشجویی در شروع سال تحصیلی بسیار زیاد هستند و چالش ها و مشکلات عدیده موجود امسال مسئولیت ما را بسیار سنگین تر کرده است که از معاونان محترم برای تحمل این دفعه سنگین نهایت قدردانی را دارم؛ البته با وجود استادان دلسوز و کارمندان زحمت کش و دانشجویان باهوش آن قدر ظرفیت داریم که می توانیم این مسیر سخت را طی نماییم.
رییس دانشگاه شهید بهشتی با تکیه بر اهمیت برگزاری کلاس های درس اظهار داشت: در وضعیت فعلی، وظیفه اساتید این است که بطور دقیق و بموقع، حتی با حضور حداقلی دانشجویان کلاس ها را تشکیل دهند؛ چونکه با وجود شرایط سختی که به آن اشاره شد، تمام این تلاش ها بدین سبب است که دانشجویان در کلاس سر حاضر باشند و تکالیف آموزشی خودرا انجام دهند.
وی اشاره کرد: درست است که باید در دانشگاه تضارب آراء وجود داشته باشد اما این کار باید قاعده مند صورت گیرد. بطور قطع، آشوب را نمی پذیریم تا بتوانیم امنیت را تامین نماییم. مراقبت از دانشجویان برای ما مسئله ای بسیار جدی است و بطور شبانه روزی درحال پیگیری برای تامین این خواسته هستیم.
هیچ دانشجویی داخل دانشگاه شهید بهشتی بازداشت نشده است
دکتر نصیری درباره ی وضعیت دانشجویان بازداشتی در حوادث اخیر اظهار داشت: کمترین تعداد دانشجویان بازداشتی از دانشگاه شهید بهشتی است؛ آنها که ۶ نفر هستند بیرون از دانشگاه دستگیر شده اند.
وی درباب دلیل تغییر تصمیم دانشگاه درباره ی آموزش مجازی در ابتدا و انتهای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱ اشاره کرد: از تیرماه سال ۱۴۰۱ بنا به پیشنهاد معاون محترم آموزشی دانشگاه، تصمیم گرفتیم به سبب مشکلات رفت و آمد و تسهیل شرایط دانشجویان، کلاس ها را مجازی برگزار نماییم که این تصمیم در هیات رئیسه تصویب گردید و به واحدها ابلاغ و اطلاع رسانی شد، اما در نشست اجلاس روسای دانشگاه ها در سازمان علمی پژوهشی قرار شد کلاس های تمام دانشگاه ها بصورت حضوری اجرا شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهیدبهشتی، اعضای هیئت علمی حاضر در جلسه، بصورت حضوری و مجازی درخواست هایی مطرح نمودند که لزوم پشتیبانی های مالی لازم برای به نتیجه رسیدن تحقیقات دانشگاهی، لزوم گردهمایی های هفتگی علمی بین استادان و دانشجویان، تعیین اهداف طولانی مدت برای دانشکده ها، فشرده سازی روزهای جلسات تدریس در مقطع تحصیلات تکمیلی، لزوم پیگیری برای آزادی سریع تر دانشجویان بازداشتی و بهره مندی آنان از کلاس درس، ایجاد فرصت برای متخصصان دانشگاهی در امتداد گردهم آیی برای چاره اندیشی مسائل اجتماعی فعلی کشور و رفع دو پارچگی ساختمان دانشکده علوم و فناوری زیستی همچون این درخواست ها بود.
منبع: imgdl.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب