نحوه فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در روزهای پایانی سال و ماه رمضان

نحوه فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در روزهای پایانی سال و ماه رمضان

دانلود عکس: مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو های تهران نحوه فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در روزهای پایانی سال و ماه رمضان را اعلام نمود.


به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، سید محمد مهدی میرزایی قمی در توضیح جزییات نحوه فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در روزهای پایانی سال اظهار داشت: مراکز معاینه فنی شهید آبشناسان و دماوند از ساعت ۷ بامداد لغایت ۲۰ و کلیه مراکز ثابت و واحد های سیار معاینه فنی خودرو های سبک از ساعت ۷ بامداد لغایت ۱۸ فعال است.
وی درباب دلیلهای افزایش ساعت کاری مراکز و فعالیت تعدادی از مراکز معاینه فنی حتی در ایام تعطیل رسمی اظهار داشت: با توجه به پیش روبودن ایام تعطیلات نوروز و شروع سفرهای نوروزی و اهمیت انجام معاینه فنی و کنترل ایمنی و وضعیت فنی خودرو ها قبل از سفر این ستاد جهت تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان نسبت به افزایش ساعت کاری و فعالیت مراکز معاینه فنی بیهقی، سراج، نیایش، شهید آبشناسان، دماوند و واحدهای سیار یاس فاطمی، گیلان و اتحاد از ساعت ۷ بامداد الی ۱۴ در ایام جمعه اقدام نموده است. ضمن این که ساعت کاری مراکز معاینه فنی ثابت نبوده و بر طبق میزان تقاضا تغییر می یابد و شهروندان می توانند جهت اطلاع از آخرین وضعیت فعالیت مراکز در ایام عادی و تعطیل به سایت رسمی ستاد معاینه فنی خودرو های تهران به ادرس inspection.tehran.ir مراجعه کنند.
وی درباب فعالیت دو مرکز شهید آبشناسان و دماوند تا ساعت ۸ شب اضافه کرد: هم اکنون مراجعه به این دو مرکز بعد از ساعت ۵ پس از ظهر اندک است ولی بواسطه شروع ماه مبارک رمضان، جهت رفاه حال روزه داران گرامی این دو مرکز بعد از افطار نیز فعالیت خودرا ادامه خواهند داد. به این مساله تأکید می شود در صورت افزایش تقاضا و مراجعه شهروندان بعد از افطار، تعداد مراکزی که بعد از اذان مغرب به فعالیت خود ادامه خواهند داد بیشتر می شود.
مدیرعامل ستاد معاینه فنی با اشاره به فعالیت برخی از مراکز در روزهای تعطیلات نوروز اظهار داشت: در روزهای تعطیلات رسمی نوروز برخی از مراکز منتخب شهر تهران فعال می باشند که متعاقبا در چند روز آینده این مراکز اعلام خواهد شد. از مالکین خودرو های تولید فروردین ۱۴۰۰ و یا خودروهایی که اعتبار گواهی معاینه فنی آنها در بازه زمانی تعطیلات نوروز اتمام می یابد تقاضا می شود با توجه به این که در تعطیلات نوروز تعداد مراکزی که در این ایام فعال می باشند محدود است، معاینه فنی خودرو خودرا به آن زمان موکول نکرده و قبل از پایان سال هرچه زودتر نسبت به گرفتن معاینه فنی اقدام نمایند.
به گزارش پایگاه خبری شهر، میرزایی قمی در آخر درباب نحوه پذیرش مراکز معاینه فنی اشاره کرد: جهت مدیریت صف و توزیع مراجعات پذیرش در سه مرکز بیهقی، نیایش و سراج اینترنتی بوده و در بقیه مراکز پذیرش بصورت حضوری و اینترنتی به انجام می رسد. ضمن این که در پارک سوار بیهقی باتوجه به تقاضای بالای مرکز بیهقی دو واحد سیار جنب مرکز مستقر گردیده که بصورت حضوری نیز پذیرش دارد. با ذکر این مسئله که در واحد های سیار معاینه فنی تنها معاینه فنی معمولی صادر می شود.




منبع:

1403/12/11
22:20:08
5.0 / 5
180
تگهای خبر: ایمنی , اینترنت , خدمات , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
لینک دوستان دانلود عكس
دانلود عکس