سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران خبر داد

کاهش تماسهای ۱۳۷ در رابطه با نظافت شهر

کاهش تماسهای ۱۳۷ در رابطه با نظافت شهر

به گزارش دانلود عکس، سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تکیه بر این که نظارت میدانی را افزایش داده ایم، اظهار داشت: درحال پیگیری هوشمندسازی نظارت بر شرایط رفت و روب هستیم. ضمن این که نظارت مردمی را هم داریم.


به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، محسن قضاتلو با تکیه بر این که پیام های ۱۳۷ نسبت به سال قبل و در مدت مشابه روند کاهشی داشته است، مطرح کرد: تعداد پیمانکاران در بعضی مناطق به شکل کنسرسیوم بوده است. هم اکنون پیمانکاران مناطق به شکل ۱۴ به ۲۲ شده اند. به سبب این که مناطق؛ پیمانکاران منطقه خویش را بشناسند، پیمانکار هر منطقه را با حفظ کنسرسیوم مشخص کردیم.
وی با تکیه بر این که برنامه ما اینست که نظافت شهر و رفت و روب را نسبت به گذشته در شرایط بهتری قرار دهیم، اظهار داشت: نظارت های میدانی را افزایش داده ایم. درحال پیگیری هوشمندسازی هم هستیم که در آن ماشین آلاتی که رفت وروب می کنند را رصد می نماییم. ضمن این که نظارت مردمی هم صورت می گیرد.
بنا براعلام سایت شهر، سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در انتها تصریح کرد: با پیگیری سازمان پسماند و معاونت خدمات شهری، نظارت ها را کامل خواهیم کرد.


1403/12/15
10:23:36
5.0 / 5
111
تگهای خبر: خدمات , شهرداری , مد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
لینک دوستان دانلود عكس
دانلود عکس