حمایت همراه اول از تیم های نوآور فعال در حوزه هوشمندسازی سیستم سلامت

حمایت همراه اول از تیم های نوآور فعال در حوزه هوشمندسازی سیستم سلامت

دانلود عکس: قائم مقام مدیرعامل همراه اول، از برنامه های اپراتور اول موبایل کشور برای توسعه فناوری های هوش مصنوعی و پشتیبانی از تیم های نوآور در عرصه هوشمندسازی سلامت آگاهی داد.



به گزارش دانلود عکس به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی با حمایت همراه اول روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ شروع به کار کرد و طی سه روز میزبان متخصصان و فعالان حوزه سلامت دیجیتال است.
در مراسم افتتاحیه این رویداد که با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان اجرائی حوزه بهداشت و متخصصان این حوزه در مرکز همایش های بین المللی ایران برگزار گردید، حمید بهروزی قائم مقام مدیرعامل همراه اول در حوزه ی تکنولوژی بر نقش داده های سلامت، امنیت اطلاعات و پردازش هوش مصنوعی در تحول خدمات پزشکی اصرار کرد و از «سرمایه گذاری اپراتور اول موبایل کشور در امتداد گسترش زیرساخت های در رابطه با سلامت دیجیتال» آگاهی داد.
وی با اشاره به نقش کلیدی اپراتورها در این عرصه، اظهار داشت: اپراتورها به سبب برخورداری از دیتاسنترهای بزرگ و لایه های امنیتی پیشرفته، می توانند بستر مناسبی برای ذخیره سازی و پردازش داده های حوزه سلامت فراهم آورند.
بهروزی همین طور بر اهمیت پردازش سریع و موازی هوش مصنوعی در تشخیص سریع بیماریها همچون سرطان اصرار کرد و از همکاری «همراه اول با وزارت بهداشت در توسعه سامانه تشخیص سریع بیماری ها» آگاهی داد.
وی پشتیبانی از تیم های نوآور در عرصه سلامت را یکی از اهداف همراه اول دانست و ابراز کرد: ما آماده سرمایه گذاری روی محصولات فناورانه ای هستیم که نیاز جامعه پزشکی را مرتفع می کند.
گفتنی است این کنگره تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ ادامه دارد و شامل « پنل های تخصصی، سخنرانی های علمی و نمایشگاه جانبی دستاوردهای هوش مصنوعی در پزشکی» است.


منبع:

1404/02/26
11:48:28
5.0 / 5
5
تگهای خبر: خدمات , دیجیتال , سلامت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
لینک دوستان دانلود عكس
دانلود عکس