محققان و اساتید ایران اسلامی در ارتقاء علمی و فناوری از پای نمی نشینند

محققان و اساتید ایران اسلامی در ارتقاء علمی و فناوری از پای نمی نشینند

به گزارش دانلود عکس، پژوهشگاه ملی ژنتیک در اطلاعیه ای تصریح کرد: محققان و اساتید و دانشجویان ایران اسلامی با تمام توان در رشد و ارتقاء علمی و فناوری کشور از پای نمی نشینند.



به گزارش دانلود عکس به نقل از مهر، بیانیه درخواست محکومیت تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا به ایران اسلامی توسط محققان، دانشجویان و اساتید و دانشمندان جهان که توسط پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و انجمن ژنتیک ایران صادر شده، شرح زیر است؛ بسم الله الرحمن الرحیم وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ دانشگاهیان، محققان و دانشجویان ارجمند سراسر دنیا،
در پی تجاوز ددمنشانه، خیانتکارانه و خباثت آلود به کیان و خاک پرگهرمان توسط اسرائیل سفاک و آمریکای جنایتکار که بر خلاف معاهدات و حقوق بین الملل بخصوص معاهده عدم اشاعه سلاح های اتمی(NPT) صورت گرفت، ما استادان و محققان و دانشجویان جامعه علمی ایران، به شدیدترین الحان، رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار را محکوم می نماییم.
ما ضمن حمایت و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و میثاق با اصول و آرمان های ناب انقلاب اسلامی و همدردی با خانواده شهیدان، بر پاسخ قاطع به تجاوزگری مجدد توسط نیروهای مسلح به هر شکل و در هر زمان و مکان تأکید داریم.
بدون تردید این حمله ناجوانمردانه که در حین مذاکرات دیپلماتیک آغاز شد، سبوعیتی آشکار و نقض اصل بنیادین حاکمیت ملی کشورها در حقوق بین الملل و ماده ۵۱ منشور ملل متحد است. این اقدام نه تنها ثبات منطقه ای و جهانی را به خطر انداخته بلکه بر پیکره نظم حقوقی و اخلاقی جهان صدمه جدی رسانده است.
کشور ما سال هاست که در معرض آماج حملات و تحریم های اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی با تمرکز بر آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارد، اما در خلال ۱۲ روز اقدامات تروریستی اخیر به مناطق مختلف کشور، بیشتر از ۵۰۰ نفر از هموطنانمان، شهید و بیشتر از 3000 نفر مجروح شده اند در حالیکه حدود ۹۰ درصد شهدا و مجروحان، غیرنظامی بوده اند. به شهادت رساندن کودکان و زنان بی گناه، دانشمندان و نخبگان علمی، فرماندهان و شخصیت های نظامی و تخریب مراکز دفاعی و زیرساخت های کشور، اندک نقاب فریب آنها را هم زدود و بلا شک مصداق بارز نقض حقوق بین الملل بشردوستانه و اصل ممنوعیت توسل به زور در روابط بین دولت هاست.
اینک زمان مسئولیت پذیری است، جهان درحال تجربه تلخ وناگواری است. رژیم صهیونیستی پس از نادیده انگاری همه مقررات بین المللی وبشر دوستانه واعتراض مردم جهان برای جنایت هایش ضد بشریت وکشتار مردم بی گناه فلسطین، بار دیگر با حمله به ایران اسلامی نشان داد که برای هیچ یک از معیارهای جهانی ارزش قائل نیست. این رژیم باحمایت های آمریکا می خواهد هنجارهای جهانی که دست آورد گرانبهای بشریت است را نابود کند و امروز جهان و مردم آزادی خواه باید همت کنند و این رژیم آپارتاید را متوقف کنند.
ما از سازمان ملل متحد، شورای امنیت، دیوان بین المللی دادگستری، سازمان های مردم نهاد جهان و تمامی نخبگان، استادان، محققان، دانشجویان و اندیشمندان و آزادگان سراسر ایران، منطقه خاورمیانه، اروپا و جهان می خواهیم در مقابل این ظلم و ستم آشکار به پا خواسته و با اتکا به فطرت انسانی و وظایف و اختیارات قانونی خود، در مقابل این گونه تجاوزات و استیفای حقوق حقه ملت ایران واکنشی جدی، قاطع و مؤثر نشان داده و بامسئولیت پذیری از تمام ابزارهای در اختیار برای تنبیه و توقف این جنایات استفاده نمایند. محققان و اساتید و دانشجویان ایران اسلامی با تمام توان در رشد و ارتقاء علمی و فناوری کشور از پای نمی نشیند. و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری
انجمن ژنتیک ایران

1404/04/04
16:23:01
5.0 / 5
8
تگهای خبر: انجمن , دانشجو , دانشگاه , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
دانلود عکس