مخالفت انجمن صنفی روزنامه نگاران با توزیع اینترنت های خاص

مخالفت انجمن صنفی روزنامه نگاران با توزیع اینترنت های خاص

به گزارش دانلود عکس، انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران در اطلاعیه ای اعلام نمود: «اینترنت آزاد حق همه است و با هر نامی نباید فروخته شود.»


به گزارش دانلود عکس به نقل از خبر آنلاین و برپایه گزارش زومیت، انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران در اطلاعیه ای اظهار کرد: «دسترسی به اینترنت آزاد، با کیفیت و همگانی یک امر تشریفاتی و لوکس نیست بلکه حق عمومی است که تأمین شرایط دسترسی آحاد شهروندان به آن برعهده دولت هاست، حقی که مردم متاسفانه بارها و در وضعیت مختلف از آن محروم شده اند. »
انجمن صنفی روزنامه نگاران ستون اصلی فعالیت رسانه را بر گردش آزاد و شفاف اطلاعات عنوان کرده و در بیانیه خود نوشته است: «آگاهی یک لزوم برای رشد و پیشرفت جوامع است. انجمن همواره و در بیانیه های مختلف خود بر این امر تأکید داشته که سیاست قطع مکرر اینترنت علاوه بر صدمه جدی به کسب و کارها و ارتباطات ضروری مردم، تاثیری ویرانگر بر کار رسانه ها و وضعیت اقتصادی بنگاههای رسانه ای دارد. سیاست تازه ظهوریافته اینترنت های خاص هم نه تنها مشکلات ناشی از اختلال اینترنت را حل نمی کند بلکه علاوه بر مشکلات قبلی موجد مشکلات اجتماعی هم خواهد شد. این به غیر از آن است که اختصاص حق عمومی مردم و رسانه ها به قیمت بالاتر به خریداران خاص، خلاف حقوق قانونی شهروندان و غیراخلاقی است و باید از دستور کار دولت بیرون رود.»
دولت نباید اینترنت را به خریداران خاص بفروشد در این بیانیه با تأکید بر اینکه رئیس جمهوری در تبلیغات انتخاباتی خود برای تشویق کردن مردم به رای دادن به او، اعلام نموده بود مقابل فیلترینگ نابه جا می ایستد نوشته شده است: «دولت حالا در دولت تحت امر خود نباید علاوه بر دوره های طولانی قطع اینترنت عهده دار تصدی گری فروش حق قانونی مردم به مبالغ بالاتر به خریداران خاص و دامن زننده به این بی عدالتی آشکار شود.»
انجمن با تأکید بر این که اینترنت آزاد، ابزار کار رسانه ها و همکاران رسانه ای است، از دولت خواست: «این امکان را به صورت عادلانه و برابر در اختیار همه خبرنگاران و رسانه ها و نه فقط افراد خاص قرار دهد.»
همینطور این انجمن در آخر با اشاره به این که کار رسانه برای روشنگری و اطلاع رسانی به مردم است و در خلا و بدون حضور مردم در فضای عمومی، اطلاع رسانی هم بی معنا خواهد بود، بار دیگر بر حق عموم مردم برای داشتن اینترنت با کیفیت، آزاد و فراگیر تأکید کرده است.


منبع:

1405/02/12
19:27:27
5.0 / 5
3
تگهای خبر: انجمن , اینترنت , تبلیغ , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
لینک دوستان دانلود عكس
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

دانلود عکس