دستیار ویژه وزیر كشور:

محدودیت های اینترنت یک ماه دیگر برطرف می شود

محدودیت های اینترنت یک ماه دیگر برطرف می شود

به گزارش دانلود عکس، امیر سرتیپ محمدحسن نامی، دستیار ویژه وزیر کشور، اظهار داشت: ممکنست محدودیت های اینترنت تا یک ماه آینده برطرف شود، البته این بسته به شرایط و گفتگوها دارد.


به گزارش دانلود عکس به نقل از خبر آنلاین و برپایه گزارش سیتنا، محمد حسن نامی که خود دوره ای در دولت احمدی نژاد وزیر ارتباطات بوده می گفت وقتی شرایط امنیتی می شود اختیارات افراد کاهش می یابد و حتی سلب می شود.
نامی خوش بین بود که این محدودیت هایی که در حوزه اینترنت اعمال شده احیانا تا یک ماه یا یک ماه و نیم آینده مرتفع می شود. البته تأکید می کرد که این بسته به شرایط و گفتگوها دارد.
این دستیار وزیر کشور دوره ای را در کره شمالی نیز گذرانده و وابسته نظامی ایران در این کشور بوده است. محمدحسن نامی از خاصیت های مثبت حکمرانی در کره شمالی نام برد که در رسانه ها معمولا دیده نمی شود البته موافق محدودیت های این کشور نبود.
او می اظهار داشت که گاهی همه چیز دست حاکمیت کشور نیست بلکه مختصات جغرافیایی حکم می کند که محدودیت هایی اعمال شوند.
نامی آمارهای جالبی در مورد نسبت کارمندان دولت به جمعیت در ایران و سایر کشورها داشت. این آمارها را در نقد شرایط ایران ذکر می کرد و می اظهار داشت که این تعداد کارمند هزینه زیادی برای مردم ایران ایجاد کرده.
به قول وی در ایران با ۸۵ میلیون نفر جمعیت، ۴.۲ میلیون نفر کارمند دولتی وجود دارد. در ژاپن به ازای ۱۳۷ میلیون نفر جمعیت حدود ۱۴۰ هزار نفر کارمند دولتی وجود دارد. در کره جنوبی به ازای ۵۳ میلیون نفر جمعیت، حدود ۵۳ هزار نفر کارمند دولتی وجود دارد. در چین به ازای ۱.۲ میلیارد نفر جمعیت ۸۴۰ هزار نفر کارمند دولتی وجود دارد.
نامی خاطره جالبی از دوران وزارت خود در وزارت ارتباطات دولت احمدی نژاد نیز نقل کرد. او می اظهار داشت که در دوران وزارت خود به ۵ نفر که مورد اعتمادش بوده اند ماموریت داده که به جاهای مختلف بروند و پاسخگویی کارمندان به مردم را بسنجند. اگر کارمندان عملکرد خوبی نداشتند و پاسخ مردم را نمی دادند همان جا صورتجلسه می شد و آن افراد را اخراج می کردند.
او می گفت در جریان این برخورد بعضی از افراد همچون افراد حاضر در هیأت های مدیره اخراج شدند و البته شکایت نیز کردند.
یکی از مواردی که موجب برخورد شده بود تعداد زیادی سوئیچ سیسکو بوده. نامی توضیح می داد که هرچند این ها را از مالزی خریده بودند اما علی ای حال تحت لیسانس اسرائیل ایجاد می شود و بسیار خطرناک می باشد. این مساله نیز موجب برخورد و اخراج عده ای شده بود.

بطور خلاصه نامی خوش بین بود که این محدودیت هایی که در عرصه اینترنت اعمال شده احیاناً تا یک ماه یا یک ماه و نیم آینده مرتفع می شود. این آمارها را در نقد شرایط ایران ذکر می کرد و می گفت: این تعداد کارمند هزینه سنگینی برای مردم ایران بوجود آورده.

1405/02/15
12:47:53
5.0 / 5
3
تگهای خبر: اینترنت , خرید , مد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
لینک دوستان دانلود عكس
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

دانلود عکس