عضو ستاد ساماندهی فضای مجازی:

محدودیت دسترسی ها با مصوبه جلسه بازگشایی اینترنت مغایرت دارد

محدودیت دسترسی ها با مصوبه جلسه بازگشایی اینترنت مغایرت دارد

به گزارش دانلود عکس، رئیس کمیسیون فاوای اتاق بازرگانی ایران در گفت و گویی می گوید: «در جلسه ستاد دولت هیچ بحثی در رابطه با توزیع نکردن اینترنت بین دیتاسنترها نشده بود.»


به گزارش دانلود عکس به نقل از خبر آنلاین و به نقل از زومیت، به دنبال اختلالات شدید شبکه ای و دسترسی نداشتن دیتاسنترها به اینترنت پایدار برعکس وعده های پیشین دولت، اینترنت هنوز محدودیت های فراوانی دارد. علی مسعودی، رییس کمیسیون فاوای اتاق بازرگانی ایران و عضو ستاد ساماندهی و راهبری فضای مجازی به زومیت می گوید تصمیم این ستاد نبوده که اینترنت دیتاسنترها وصل نشود: «مصوبه ستاد برگشت کامل به شرایط قبل از دی ماه بود و در جلسات ستاد هیچ نوع بحثی درباره ی لایه بندی توزیع اینترنت صورت نگرفته بود.»
او اضافه کرد: «کل موضوع ستاد این بوده که اینترنت به وضعیت پیش از دی ماه بازگردد و درباره ی چیز دیگری صحبت نشده است.»
رییس اتاق فاوا با اشاره به گزارش های انتشار یافته بر اساس متصل نشدن بیشتر دیتاسنترها به شبکه و ادامه قطعی اینترنت و اختلال در سایت هایی که قبل از این فیلتر نبوده اند، این وضعیت را یک «موضوع جدید» و مغایر با روح مصوبات دانست و اظهار داشت: «قرار نبوده این طور باشد؛ ما نیز بعنوان اعضاء ستاد همین سوالات را داریم و اساسا از مسئولان ذی ربط و دستگاه های متولی پیگیری خواهیم کرد تا مشخص شود چالش اصلی کجاست.»
علی مسعودی، عضو ستاد ساماندهی و راهبری فضای مجازی، اظهار داشت: «موضوع اینترنت طبقاتی، ساعتی یا هر نوع محدودیت دیگری در اینترنت، از نظر ما محکوم است. ما در اتاق بازرگانی کلاً با این رویکردها مخالفیم و آنرا برنمی تابیم. نهادهایی که مسئولیت این کار را بر عهده دارند، باید بطور شفاف پاسخ دهند که چرا چنین وضعیتی حاکم شده است.»
سرنوشت جلسات ستاد و تأثیر دستور دیوان عدالت رییس اتاق فاوا درباب زمان برگزاری جلسه بعدی ستاد اعلام نمود که هنوز جلسه جدیدی تشکیل نشده و جلسات برگزار شده اخیر، فقط در سطح کارشناسی و داخلی کمیسیون های اتاق بازرگانی برای رصد و بررسی بازار بوده است، نه جلسات رسمی ستاد.
وی همینطور در جواب سوالی درباره ی احتمال تاثیر دستور دیوان عدالت اداری بر عدم برگزاری جلسات ستاد، این مساله را یک موضوع کاملا اداری دانست و بیان نمود: «من در این مورد تخصص حقوقی ندارم، اما این ستاد با دستور مستقیم رئیس جمهوری بعنوان رییس شورای عالی فضای مجازی و رییس شورای عالی امنیت ملی تشکیل شده و جایگاه قانونی و مشخصی دارد.»

منبع:

1405/03/15
13:15:09
5.0 / 5
6
تگهای خبر: اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
لینک دوستان دانلود عكس
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

دانلود عکس