رئیس دانشگاه در آخرین روز مدیریتش اعلام كرد

تجمیع 60 درصد فضای دانشگاه در پردیس دهکده المپیک

تجمیع 60 درصد فضای دانشگاه در پردیس دهکده المپیک

به گزارش دانلود عکس رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه بیشتر از ۶۰ درصد از فضای این دانشگاه در پردیس دهکده المپیک تجمیع شده است، اظهار داشت: حدود ۴۰درصد دیگر که شامل دانشکده های ادبیات فارسی و زبان های خارجی، اقتصاد، تربیت بدنی و علوم ورزشی و علوم اجتماعی می شود، باید به پردیس مرکزی اضافه شوند.


به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، دکتر حسین سلیمی در مراسم افتتاح طرح های پژوهشی و عمرانی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار نمود: در هشت سال قبل در دانشگاه علامه سه کار عمده و بنیادی را باید انجام دادیم. اولین کار آماده سازی فضای فیزیکی دانشگاه بود تا بتوانیم از مجموعه های پراکنده بیرون بیاییم و هویت دانشگاهی بگیریم. دومین کار افزایش استانداردهای آموزشی و پژوهشی بود، چون که دانشگاه وضعیت مناسبی از لحاظ این استانداردها نداشت و سومین کار هم خارج کردن دانشگاه از رده دانشگاه های نسل اول و حرکت به سمت دانشگاه های آموزش محور، کارآفرین و فن آور بود.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون با همت استادان و همکاران، بیشتر از ۶۰درصد از فضای دانشگاه در پردیس دهکده المپیک تجمیع شده است و ۴۰درصد دیگر، شامل دانشکده های ادبیات فارسی و زبان های خارجی، اقتصاد، تربیت بدنی و علوم ورزشی و علوم اجتماعی باید به پردیس مرکزی اضافه شود. همینطور چهار دانشکده دانشگاه علامه طباطبائی دارای ساختمان، اعضای هیئت علمی، کارکنان، ساختار اداری و هویت مستقل شده اند، در صورتیکه گذشته چنین نبود.
سلیمی افزود: دانشگاه علامه طباطبائی که در گذشته بعنوان یک دانشگاه ۶ دانشکده ای شناخته می شد، حالا بعنوان دانشگاه ۱۱ دانشکده ای به فعالیت علمی خود ادامه می دهد.
همینطور به دنبال حرکت به سمت استانداردهای آموزشی و پژوهشی، نسبت استادان به دانشجویان که در سال ۹۲، ۱ به ۴۰ بود، سال جاری به ۱ به ۱۲ رسیده و بدین سان یکی از بهترین نسبت های استاد به دانشجو را در کشور داریم.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی بیان نمود: همینطور هرم اعضای هیئت علمی ما گسترش پیدا کرده است. امروز بیشتر از ۵۶۰ استاد در دانشگاه داریم که ۵۲ درصد آنها از مرتبه دانشیار به بالا هستند. تولید مقالات داخلی ما هم ۵۰درصد و تولید مقالات خارجی و کتاب ۳۰۰ درصد نسبت به گذشته رشد کرده است.
وی افزود: تعداد قراردادهای پژوهشی ما به نسبت ۸ سال پیش حدود ۱۰ برابر شده و این مورد نشان داده است استانداردهای دانشگاه در حوزه آموزش و پژوهش بالا رفته است.
استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی اضافه کرد: در هشت سال قبل شعبه بین المللی نداشتیم، اما حالا در سه کشور اسپانیا، قزاقستان و چین دفتر دانشگاه فعال بوده و این دفاتر در چهار رشته مشترک با دانشگاههای این کشورها فعالیت می نمایند. به صورتی که در سال گذشته، حوزه‌ی امور بین الملل دانشگاه علامه طباطبایی بعنوان امور بین الملل نمونه شناخته شد.
وی اظهار داشت: دانشگاه علامه طباطبایی جهش بزرگی از دانشگاه های نسل اول به نسل سوم داشته و در حوزه علوم انسانی مراکز رشد و نوآوری بوجود آورده است. هیچ کسی باور نداشت که در حوزه علوم انسانی بتوانیم مراکز رشد و نوآوری ایجاد نماییم، ولی حالا مراکز رشد ما بعنوان مراکز نمونه کشوری شناخته شده اند.
سلیمی اضافه کرد: دانشگاه دارای ۴ مرکز رشد است که سه مرکز آن در درون دانشکده ها است تا دانشجویان در زمان ورود به دانشگاه بتوانند کارهای خلاقانه و نوآورانه انجام دهند.
وی افزود: دانشگاه علامه طباطبایی با تایید مرکز پشتیبانی از کرسی های نظریه پردازی شورای انقلاب فرهنگی، بعنوان دانشگاه نمونه کشوری در زمینه نظریه پردازی بر مبنای اندیشه های بومی معرفی شده است و از ۱۳ کرسی اصیل نظریه پردازی، چهار کرسی آن متعلق به این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در انتها اظهار داشت: اولین سامانه شفافیت در سطح دانشگاه های کشور در دانشگاه علامه طباطبایی راه اندازی شد و بدین سان تمام اطلاعات دانشگاه از قبیل جذب ها، استخدام ها، پروژه های پژوهشی، اطلاعات مالی و پروژه های عمرانی به صورت شفاف در سامانه قرار گرفته است. همینطور کتاب تاریخ دانشگاه که به همت استاد فقید احمد گل محمدی تحقیق و نوشته شده است، رونمایی می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر علی اسلامی پناه، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه این مراسم اظهار داشت: دانشگاه علامه طباطبایی به رغم جوان بودن نسبت به سایر دانشگاه ها، رشد قابل ملاحظه ای داشته و در دهه کنونی ساختار آن گسترش یافته است.
وی تصریح کرد: دانشگاه علامه طباطبایی به همت بزرگانی مانند دکتر حسین سلیمی، چنان توسعه پیدا کرده است که رئیس بعدی باید اقداماتی دو الی سه برابر وضعیت فعلی انجام دهد. همینطور خیلی از استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه حالا جزو وزرا و معاونان وزرا هستند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان نمود: کار بسیار مهم و ماندگاری که در دانشگاه علامه طباطبایی انجام شده، مستندسازی اموال است.
او در آخر اظهار داشت: علوم انسانی یکی از مظلوم ترین رشته های علمی در کشور است و دانشگاه علامه طباطبایی با کارهایی که انجام داده است باید ثابت کند که می تواند ارتباطات بین المللی خوبی داشته باشد. این دانشگاه امید آینده علوم انسانی است و باید از راه آن با دنیا تعامل برقرار نماییم.




منبع:

1400/06/13
21:59:22
5.0 / 5
1076
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
دانلود عکس