شروع پنجمین همایش کانون های دانشجویی همیاران سلامت در شیراز

شروع پنجمین همایش کانون های دانشجویی همیاران سلامت در شیراز

دانلود عکس: فارس پنجمین همایش آموزشی کانون های دانشجویی همیار سلامت سراسر کشور به میزبانی دانشگاه شیراز و با رویکرد آموزش اجتماعی شدن پیش گیری از لطمه های اجتماعی، شروع به کار کرد.


همایش 2 روزه آموزشی کانون های دانشجویی همیاران سلامت چهارشنبه 20 مهر به میزبانی دانشگاه شیراز و با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان، مدیر دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان و مسئولان دانشگاه شیراز، شروع به کار کرد.
رییس مرکز مشاوره و روان درمانی دانشگاه شیراز اظهار داشت: در این همایش کارگاه های آموزشی با عنوان های «آموزش برنامه بتا، ازدواج موفق، پیش گیری از افت تحصیلی، پیش گیری از سو مصرف سیگار و اعتیاد، هفت لایه یادگیری و تثبیت اطلاعات در مغز، نشانه شناسی اختلالات روانی، شکست عاطفی، چگونه مثل کارافرین فکر کنم، تفکر خلاق و تفکر انتقادی، ارتباط مؤثر و کنترل خشم، سازگاری و تاب آوری، مداخلات بهداشت روانی و اجتماعی در بحران های طبیعی، خاصیت ها و مهارت های همیاران سلامت روان، سبک زندگی سالم و بهداشت جسم» برای دانشجویان همیار برگزار می شود.
چنگیز رحیمی عنوان کرد: در اختتامیه «پنجمین همایش کانون های دانشجویی همیاران سلامت روان» از کانون های برتر همیاران سلامت روان دانشگاه های کشور نیز قدردانی خواهد شد.
علی حفیظی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه شیراز نیز در ادامه این همایش، میلاد مسرور پیامبر رحمت (ص) و یادروز حافظ شیرازی را گرامیداشت و خطاب به دانشجویان اظهار داشت: آنچه که در دوران دانشجویی باید کسب نمود، توانمندی حل مسأله، یادگیری و تعامل و گفت و گو است که تجربه نشان داده است، همه این ها را به خوبی می توان در نهادهای خودجوش دانشجویی، همچون همین کانون های همیاران سلامت روان دنبال و کسب نمود.
معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان نیز با اعلان اینکه مؤلفه های تشویقی و ترغیبی باید برای دانشجویان همیار سلامت ترتیب داده شود، اظهار داشت: شناسایی و قدردانی از کانون های دانشجویی برتر لازم و لازم است.
هاشم داداش پور بیان کرد: در سالهای قبل، خصوصاً دودهه اخیر، بحث تأسیس نهادهای دانشجویی اهمیت ویژه ای پیدا کرده است، بطوریکه معاونت دانشجویی توانست نهادهای بسیاری را در دانشگاه ها تأسیس کند.
او اظهار داشت: بر طبق گزارش های دریافت شده، حداقل ۲۰ هزار تشکل، شامل کانون ها، انجمن ها و… تأسیس شده که ۹۹ درصد از آنها تشکل های فرهنگی اجتماعی هستند که کانون های دانشجویی همیاران سلامت نیز جزو این گروه است.
معاون وزیر علوم افزود: از این ۲۰ هزار تشکل دانشجویی، ۴۸۸ مورد آن، کانون همیاران سلامت را در برمی گیرد که به عبارتی ۴ درصد از کل تشکل ها را شامل شده که این عدد، رقم قابل توجهی است و نشانگر اهمیت این حوزه است.
داداش پور همین طور اظهار داشت: نخستین خواسته ما از مراکز مشاوره و سلامت روان این است که کانون های دانشجویی همیاران سلامت را گسترش دهند. همچنین امیدواریم شاهد فعال شدن بیش از پیش کانون های دانشجویی همیاران سلامت باشیم.
او با یادآوری نقش مؤثر همیاران سلامت، خواهان هم پیوندی و اتصال بیش تر کانون های دانشجویی همیاران سلامت با مراکز مشاوره و روان درمانی و مراکز بهداشت شد و اظهار داشت: مؤلفه های تشویقی و ترغیبی باید برای دانشجویان همیار سلامت ترتیب داده شود و دراین زمینه شناسایی و تقدیر از کانون های دانشجویی همیاران سلامت و گزینش همیاران فعال و برتر لازم و لازم است.
رییس سازمان امور دانشجویان با اعلان اینکه این گردهمایی می تواند به فهم مشکلات مشترک دانشجویان، خصوصاً در سطح منطقه، کمک شایانی داشته باشد، اظهار داشت: به سبب تأثیرپذیری بسیار دانشجویان از یکدیگر، ارتباط شبکه ای کانون های دانشجویی همیاران سلامت تأثیر بسیار زیادی در ارتقای سلامت خواهد داشت.
داداش پوز اظهار داشت: مهم ترین مسئولیت این است که یک فرد بتواند همنوع خودرا کمک نماید. دانشجویان عزیز اگر بتوانند با نوآوری دراین زمینه، تجارب باارزش خودرا به یکدیگر منتقل کنند، بسیار اثرگذار خواهد بود.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اعلان اینکه اگر سخن و عمل یک فرد، یکسان نباشد، اثرگذاری نخواهد داشت؛ خطاب به همیاران سلامت اظهار داشت: تاجایی که امکان دارد از سخن بدون پشتوانه بپرهیزید تا مؤثرتر شوید.
مدیر دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از همیاران سلامت روان، بیان کرد: کانون های دانشجویی همیاران سلامت سال ۱۳۹۴ با توافقنامه ای که بین معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت علوم منعقد گردید، باهدف ارائه خدمات مستمر، فراگیر و اجتماع محور دانشجویان مشتاق ارتقا سواد سلامت در ابعاد مختلف، زیر نظر مرکز مشاوره دانشجویی تشکیل شده است. این دانشجویان در وهله اول برای ارتقا خودشان و در وهله دوم برای اثرگذاری مطلوب روی جامعه دانشجویی هم اندیشی و برنامه ریزی می کنند.
نعیمی با اشاره به دوران فراگیری کرونا و مشکلات ناشی از آن در جامعه اظهار داشت: در طول این مدت برآنیم تا با انسجام بیش تر همیاران سلامت روان در دانشگاه ها از لطمه های اجتماعی پیشگیری نماییم.
او خطاب به دانشجویان همیار سلامت اظهار داشت: حضور شما به عنوان قوه فکری و اجرائی ما بسیار مؤثر هست. شما با ایده های نوآور و کارهای خلاقانه ی خود می توانید تأثیر به سزایی در ارتقا سلامت و توانمندی دانشجویان در حل مسائل داشته باشید از همین رو ما از ایده ها و برنامه های شما استقبال خواهیم کرد.
مدیر دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با اعلان اینکه تحقیقات نشان داده است که اثرپذیری دانشجویان از یکدیگر حتی از اثرپذیری دانشجویان از استادان هم بیش تر است، از دانشجویان دعوت کرد تا با حضور در برنامه تاد (تجربه باارزش دانشجویان) که بمنظور ضبط و باز نشر تجربه های دانشجویان طراحی شده است، شرکت نمایند.



1401/07/21
13:33:19
5.0 / 5
460
تگهای خبر: آموزش , انجمن , خدمات , دانشجو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
دانلود عکس