رئیس دانشگاه تهران خبرداد

تشکیل کمیته مولدسازی اموال و دارایی های دانشگاه ها در دانشگاه تهران

تشکیل کمیته مولدسازی اموال و دارایی های دانشگاه ها در دانشگاه تهران

به گزارش دانلود عکس، رئیس دانشگاه تهران از استقبال رئیس سازمان خصوصی سازی به منظور تشکیل کمیته مولدسازی اموال و دارایی های دانشگاه ها در دانشگاه تهران در ذیل هیات عالی مولدسازی اطلاع داد و اظهار امیدواری کرد: با نظر مساعد اعضای این هیات، عواید حاصل از مولدسازی بخشی از زمین ها و امکانات وزارت خانه ها و دستگاه ها که هم اکنون بلااستفاده می باشد، صرف توسعه علم و فناوری و دانشگاه ها شود. اگر دانشگاه طرح توجیهی مناسبی داشته باشد، حتی میتوان از این فرصت طلایی برای ورود منابع بلااستفاده سایر دستگاه ها به دانشگاه ها استفاده نمود.


به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، دکتر سید محمد مقیمی در نشست شورای دانشگاه تهران که با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه و روسای دانشکدگان، دانشکده ها، پردیس ها و مراکز و موسسات وابسته به دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار نمود: وظیفه دانشگاهیان است که واقعه عاشورا را به صورت علمی و ریشه ای مورد بررسی قرار دهند و از منظر حوزه های تخصصی علمی مختلف مدیریتی، اجتماعی، سیاسی، فلسفی و غیره، به تبیین نهضت حسینی بپردازند.
ایشان در ادامه اظهار داشت: سال ها قبل در ارتباط با نهضت عاشورا، استعاره ای را با عنوان «فرهنگ سازمانی عاشورایی» برای بهره گیری در نظامات مدیریت مطرح کردم و معتقدم واقعه عاشورا و نهضت حسینی (ع) یک نهضت فرهنگ ساز است و اگر یک نهادی در سطوح مختلف - از خانواده و سازمان در سطح محلی، ملی و تا گستره جهانی – بخواهد توفیق داشته باشد، مولفه هایی که در نهضت عاشورا صورت گرفت و سبب ماندگاری آن شد، برای نهادی که چنین هدفی را دنبال می کند، قابلیت کاربرد دارد.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم فرهنگ دانشگاهی عاشورایی را با الهام از نهضت عاشورا در دانشگاه پیاده نماییم، باید به دقت هر یک از این عناصر را که به صورت واقعی در صحنه کربلا به وقوع پیوسته است، الگوی عملی خود قرار دهیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مقیمی در رابطه با برنامه و رویکرد دانشگاه تهران در زمینه مولدسازی اموال و دارایی ها هم اظهار داشت: برنامه داریم از ظرفیت قانونی که در بحث مولدسازی در بودجه سال جاری مطرح گردیده است حداکثر استفاده را داشته باشیم و آن عبارت از اینست که برای نخستین بار اجازه داده شده است که بتوانیم از راه تهاتر، بعضی از املاک را تبدیل به احسن نماییم و یا از منابع آن برای فعالیت و مأموریت های دانشگاه استفاده نماییم. یعنی اگر زمین، املاک و مستغلاتی داریم که استفاده آنچنانی از آنها نمی گردد، فرصت خوبی است که در چارچوب این مجوز قانونی بتوانیم تبدیل به احسن نماییم.
وی ادامه داد: در گذشته اگر می خواستیم ملکی را تبدیل به احسن نماییم باید به ترتیب در هیات رئیسه، هیات امنا، کمیسیون ماده پنج، کمیسیون لوایح دولت مطرح می کردیم و اگر در این فرایند توفیقی هم حاصل می شد، حدود دو سال به طول می انجامید. ولی حالا با مجوز قانونی که در زمینه مولدسازی اموال داده شده است، سرعت کار بالا می رود.





منبع:

1402/05/04
08:26:22
5.0 / 5
370
تگهای خبر: دانشگاه , فرهنگ , فناوری , مد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
دانلود عکس