استاندار تهران در گزارش دانلود عكس
بررسی و مطالعه تقسیم استان های غربی و شرقی تهران
به گزارش دانلود عکس، استاندار تهران ضمن اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک های مورد مطالعه برای تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران را شرح داد.
علیرضا فخاری در گفتگو با ایسنا، در تشریح مبحث تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران اظهار داشت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهر های این بخش و در حوزه جنوب شرقی هم ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می شوند.
تطبیق طرح تقسیم استان های غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی
وی ادامه داد: مطالعات این طرح مدت زیادی است شروع شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق نماییم. برپایه سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، بنابراین به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.
تقسیم و تفکیک زیرساخت ها اهمیت بسیار زیادی دارد
مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد
استاندار تهران افزود: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت ها خیلی مهم است. بدون شک تقسیم و تفکیک زیرساخت ها اهمیت بسیار زیادی دارد و بطور قطع باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.
فخاری تاکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در قسمت غربی استان حدودا با عدم تجانس همراه می باشد و در قسمت جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه هایی که اثرگذار است همانند مولفه های اجتماعی، امکان دارد در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه باید همه مولفه ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار نمود: نکته مهم این مورد است که باید تصمیمات باعث آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید بگونه ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با تشکیل تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.
استاندار تهران اضافه کرد: ازاین رو تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همینطور باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب