توسط دانش بنیان ها محقق شد؛

تولید دستگاه هوشمند پیشبینی و اخطار قبل از تصادف

تولید دستگاه هوشمند پیشبینی و اخطار قبل از تصادف

به گزارش دانلود عکس، متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی، ساخت و تولید دستگاه هوشمند پیشبینی و اخطار قبل از تصادف شدند.



به گزارش دانلود عکس به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، علی پارسا مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در بازدید سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات از این مجموعه در مورد فعالیتهای این شرکت، اظهار داشت: شرکت ما که از سال ۱۳۹۹ شروع به کار کرده در جهت توسعه تکنولوژی های جدید در حوزه خودروسازی و مبحث خودرو های هوشمند فعالیت می کند و به منظور ترویج و ارتقاء دانش و مهارت ها مبادرت به برگزاری دوره های آموزشی در رابطه با موضوعات شرکت با هدف افزایش توانمندی افراد و بهبود عملکرد شرکت کرده است. این امر با حمایت مجموعه ها و نهادهای مختلف همچون دانشگاه صنعتی شریف صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: متخصصان این شرکت در جهت توسعه زیرساخت های مختلف برای خودرو های هوشمند با استفاده از تکنولوژی های جدید مانند هوش مصنوعی فعالیت دارند و تلاش داریم بر روی سیستم های افزایش ایمنی خودرو ها تمرکز بیشتری داشته باشیم.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: این شرکت بعد از بررسی نمونه های تحقیقاتی و تجاری مختلف بین المللی سیستم های در رابطه با خودرو های خودران، موفق به طراحی، ساخت و تولید دستگاه هوشمند پیشبینی و اخطار قبل از تصادف شده است. همینطور با طراحی و توسعه شبیه ساز تست خودرو های خودران و انجام تست های عملی و میدانی در خیابان ها و جاده ها، این محصول را مورد تست و ارزیابی قرار داده ایم.
پارسا در توضیح محصول این شرکت اظهار داشت: دستگاه هوشمند پیشبینی تصادف با خودروی روبه رو و هشداردهنده پیش از تصادف، برای پیشگیری از تصادفات جاده ای ناشی از خواب آلودگی یا حواس پرتی راننده طراحی و ساخته شده است. این دستگاه در جلوی قسمت داخلی خودرو های سبک یا سنگین نصب می شود و خطرات احتمالی از قبیل تصادف با خودرو های جلویی، خروج تصادفی از جاده یا لاین جاده را پیشبینی کرده و با تشکیل اخطار صوتی به راننده اخطار می دهد تا راننده سریع حواس خویش را جمع کند، ترمز کرده و تصادف نکند.
پارسا یکی از چالش های این شرکت را جذب و نگهداشت نیروی متخصص اعلام نمود و اظهار داشت: شرکت ما برای توسعه نیروهای متخصص در زمینه فعالیت شرکت، دوره های تخصصی را برگزار کرده است که این امر سبب رشد و افزایش نیروهای متخصص خواهد شد.
وی اضافه کرد: تأمین منابع مالی برای عرضه محصول به بازار یکی دیگر از چالش های شرکت است که می تواند فرایند ورود محصولات به بازار را پیچیده کند.
اعتبار مالیاتی، پشتیبان فعالیتهای تحقیق و توسعه است
سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات بعد از بازدید از محصولات این شرکت دانش بنیان، جدید ترین فناوری های خودرویی را مرتبط به مبحث خودرو های هوشمند دانست و اظهار داشت: در سالهای اخیر، خودرو های هوشمند بعنوان یکی از نوآوری های برجسته در صنعت خودرو مورد توجه قرار گرفته است.
وی ضمن اشاره به پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان و اتصال این شرکت ها به وزارت خانه ها و سازمان های مرتبط، تاکید کرد: در این بازدیدها به شرکتهای دانش بنیان کمک می نماییم تا از حمایت های دولتی و خصوصی بهره مند شوند و از این طریق، به حل مشکلات و چالش هایشان بپردازند.
کرباسی اضافه کرد: این حمایت ها شامل اعتبار مالیاتی، تسهیلات تبصره ۱۸ و اعطای تسهیلات از راه مرکز مدیریت طرح های کلان و پیشران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و همینطور تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی است که به شرکتهای دانش بنیان امکان می دهد از درآمد تحقیق و توسعه خود برای سرمایه گذاری در پروژه های جدید و توسعه فناوری ها استفاده نمایند و در نهایت به رشد و توسعه شرکت ها و کشور کمک می نماید.
وی در انتها اعتبار مالیاتی در شرکتهای دانش بنیان را بعنوان یک ابزار مهم برای تشویق و پشتیبانی از فعالیتهای تحقیق و توسعه این شرکت ها برشمرد و اضافه کرد: همینطور این امر یکی از ابزارهای مهم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری است که در تلاش هستیم این مهم را تقویت و تسهیل نماییم تا شرکت ها بتوانند بهترین استفاده را از این گزینه داشته باشند و در توسعه فناوری و نوآوری نقش مؤثری داشته باشند.

1403/02/31
12:22:43
5.0 / 5
407
تگهای خبر: آموزش , ایمنی , دانشگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
دانلود عکس