ابراز امیدواری برای به ثمر رسیدن مركز جامع سلول های بنیادی و طب بازساختی تا آخر دولت

ابراز امیدواری برای به ثمر رسیدن مركز جامع سلول های بنیادی و طب بازساختی تا آخر دولت

به گزارش دانلود عکس رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، در بازدید سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از فرآیند توسعه مرکز جامع سلول های بنیادی و طب بازساختی مرکز شهید مطهری، ضمن تاکید بر اهمیت این پروژه ملی با محوریت سلول درمانی بیماری ها و تولید محصولات کاربردی در حوزه مهندسی بافت و سلول های بنیادی؛ ابراز امیدواری کرد که این پروژه تا آخر دولت به ثمر برسد.


به گزارش دانلود عکس به نقل از ایسنا، دکتر فرید نجفی در بازدیدی از فرآیند توسعه مرکز جامع سلول های بنیادی و طب بازساختی مرکز شهید مطهری، حمایت خویش را برای تکمیل این پروژه اعلام نمود و اضافه کرد: این مرکز از جهت استقرار اتاق تمیز و بخش های آزمایشگاهی در یک بیمارستان آموزشی و ایجاد بخش های بالینی جهت استفاده مستقیم از محصولات فناورانه در درمان بیماران (در قالب کارآزمایی های بالینی) مرکزی منحصر به فرد در حوزه فناوری به حساب می آید و دانشگاه علوم پزشکی ایران در این راستا پیشرو است.
وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در حیطه فناورانه باید در جایی صورت گیرد که قابلیت بهره وری داشته باشد.
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، تأمین سرمایه، تجهیزات و نیروی انسانی متخصص را در این پروژه ملی مهم دانست و اضافه کرد: استفاده از ظرفیت متخصصین برای تکمیل و توسعه این فرآیند حائز اهمیت می باشد تا هرچه زودتر این مرکز مورد بهره برداری قرار گیرد.
نجفی خاطرنشان کرد: معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، حمایت خویش را در اجرای پروژه، دریافت مجوز ها و مشارکت در تأمین تجهیزات تا حد امکانات وزارت بهداشت اعلام می دارد.
تدوین برنامه عملیاتی، تنظیم تفاهم نامه و تعیین تکالیف حوزه های مختلف از دیگر موارد مطرح شده توسط معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بود.
در ادامه ی این بازدید، دکتر جلیل کوهپایه زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، ضمن تاکید بر اهمیت این پروژه ملی با محوریت سلول درمانی بیماری ها و تولید محصولات کاربردی در حوزه مهندسی بافت و سلول های بنیادی؛ ابراز امیدواری کرد که این پروژه تا آخر دولت به ثمر برسد.
در این بازدید دکتر مسعود اعتمادیان، به نیابت از موسسه محب حضور داشت و ضمن عرضه توضیحات در مورد سابقه موفق این موسسه در به اجرا درآوردن ایده های نوآورانه بیان کرد که این موسسه در صورت اطمینان از عزم جدی برای بهره برداری مرکز طب بازساختی و سلول های بنیادی که درمان های جدید را به دست بیماران نیازمند برساند، از این پروژه حمایت خواهد نمود.

دکتر سید عباس متولیان؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران هم در این بازدید بیان نمود: حوزه طب بازساختی یکی از فعال ترین شاخه های در حال پیشرفت پزشکی است و در ده سال آینده درمان های مبتنی بر این فناوری ها، پزشکی را متحول خواهد نمود.
وی تصریح کرد: برای اطمینان از دسترسی مردم به این فناوری ها در آینده وجود مراکزی مانند این مرکز که بتوانند تحقیق، فناوری و خدمت را به هم پیوند دهند، ضروریست.
در این بازدید مقرر شد روند ادامه تکمیل این پروژه با حمایت های دانشگاه، وزارت بهداشت و موسسه محب؛ طی تفاهم نامه مشترکی تنظیم شود.
بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم از سال قبل در پشتیبانی از بخش فناورانه این پروژه شامل ایجاد شتاب دهنده تخصصی طب بازساختی و پروژه های فناورانه و تولید محصولات دانش بنیان مشارکت داشته است که روند آن طبق تفاهم نامه منعقدشده در حال اجرا می باشد.





منبع:

1399/09/15
13:38:40
5.0 / 5
1578
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
دانلود عکس