كرونا سبب غافلگیری دانشگاه پیام نور نشد
به گزارش دانلود عکس اردبیل رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل اظهار داشت: در مورد آموزش مجازی در دوران کرونا، دانشگاه پیام نور تنها دانشگاهی بود که غافلگیر نشد؛ چونکه پیش از کرونا هم 20 درصد دروس ما به صورت مجازی عرضه و تدریس می شد و بستر سخت افزاری برای برگزاری مجازی کلاس ها آماده بود.
محمد فدائیان با حضور در خبرگزاری ایسنا منطقه اردبیل در گفتگو با خبرنگاران ایسنا ضمن عرضه گزارشی از فعالیتهای دانشگاه پیام نور اردبیل با اشاره به اینکه در سیستم آموزش نوین جهانی، بحث آموزش به سمت تلفیقی از حضوری و مجازی و الکترونیکی می رود، اضافه کرد: دانشگاه پیام نور هم در همین راستا با شعار «آموزش برای همه؛ همه جا و همه کس» حرکت می کند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل با اشاره به اینکه اغلب دانشجویان ما در استان اردبیل بومی هستند، خاطرنشان کرد: حسن بسیار مهمی که پیام نور دارد این است که سیستم خوابگاهی ندارد و تمامی دانشجویان در کنار خانواده خود هستند که این مهم از لحاظ مسائل فرهنگی و اجتماعی بسیار حائز اهمیت می باشد.
وی با اشاره به اینکه تمامی اساتید و مدرسان با دانشجویان این دانشگاه همشهری و هم فرهنگ هستند، تصریح کرد: این دانشگاه از لحاظ هزینه هم شرایط خوبی را برای علاقمندان به تحصیل بوجود آورده است، به طوریکه حداکثر شهریه ما در مقطع کارشناسی برای هر نیمسال حدود 8 میلیون ریال است.
فدائیان ضمن اشاره به روند انتخاب منابع درسی در دانشگاه پیام نور، اظهار داشت: به جهت اینکه یک درس بعنوان سرفصل برای تدریس استفاده شود، یک سری آیتم ها لازم است که مهم ترین آین آیتم ها تطابق با سرفصل های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و خودآموز بودن آن می باشد.
وی با اشاره به اینکه تمام منابع درسی دانشگاه پیام نور اردبیل طبق سرفصل های شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم و شورایعالی انقلاب فرهنگی است، تصریح کرد: خودآموز بودن منابع درسی این دانشگاه هم سبب می شود تا دانشجویان به معنای واقعی کلمی دانشجو باشند و از حالت دانش آموزی بیرون بروند و ضمن مستقل بودن منابع درسی را مطالعه کرده و از استاد بعنوان راهنما استفاده نمایند.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور اردبیل با اشاره به اینکه در این دانشگاه مدرس، منبع و آزمون از یکدیگر جدا هستند، اظهار داشت: این کار سبب شده تا دانشجو در یک درس از سه طریق از لحاظ معلومات سنجش شود.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که مقطع کارشناسی را در دانشگاه پیام نور تحصیل می کنند، در مقاطع تحصیلات تکمیلی عموما با رتبه های خیلی خوب از دانشگاه های برتر قبول می شوند.
فدائیان با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور استان اردبیل دارای 13 مرکز و واحد، 46 رشته تحصیلی و 200 رشته محل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است، اضافه کرد: در نیمسال اول سالتحصیلی 1400-1399 هم حدود 68 هزار نفر آزمون در چارچوب دو هزار و 600 عنوان درسی به صورت مجازی انجام شده است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل با اشاره به اینکه در امتحانات آخر ترم طراحی سئوالات توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه انجام شده و دروس عمومی هم به صورت متمرکز توسط سازمان مرکزی برگزار انجام می شود، افزود: در نیمسال گذشته در مورد بعضی از امتحانات که به علل مختلف برگزاری آنها با مشکل روبرو شده بود، امتحان مجدد به عمل آمد.
این استاد دانشگاه امکان عرضه محتوای متنوع و در حجم بالا را از مزایای آموزش مجازی عنوان نمود و اظهار داشت: عدم دیدار چهره به چهره استاد و دانشجو هم از معایت این آموزش است که نمی توان آن را انکار کرد.
فدائیان با اشاره به اینکه برای افزایش کیفیت کلاس های مجازی نهایت تلاش خویش را به کار بسته ایم، اظهار داشت: در نیمسال گذشته نفوذ کلاس های مجازی حدود 70 درصد بود که دانشجویان از آن بهره برده اند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل اظهار داشت: در مورد آموزش مجازی در دوران کرونا، دانشگاه پیام نور تنها دانشگاهی بود که غافلگیر نشد؛ چونکه پیش از کرونا هم 20 درصد دروس ما به صورت مجازی عرضه و تدریس می شد و بستر سخت افزاری برای برگزاری مجازی کلاس ها آماده بود. در همین راستا از 16 فروردین 1399 کلاس ها به صورت مجازی تداوم یافت، امتحانات آخر ترم بموقع برگزار شد، نیمسال اول سالتحصیلی بموقع انجام شد، انتخاب واحد نیمسال دوم هم شروع شده و تا هشتم بهمن ماه ادامه دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان اردبیل با اشاره به اینکه نیمسال دوم سالتحصیلی 1400-1399 از اواخر بهمن ماه به صورت مجازی آغاز خواهد شد و در مورد کلاس های عملی آزمایشگاهی و کارگاهی هم تابع تصمیمات ستاد کرونا هستیم که در صورت آبی بودن وضعیت، این کلاس ها را با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری برگزار خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون حدود 10 هزار نفر در سرتاسر استان در دانشگاه پیام نور تحصیل می کنند، اظهار داشت: در سال 1390 دانشگاه پیام نور در سطح استان دارای حدود 23 هزار نفر دانشجو بود که طی پنج سال تا سال 1395 این میزان به حدود 10 هزار نفر کاهش یافته است، ولی طی چهار سال گذشته از سال 1395 تا 1399 این روند ثابت مانده است.
فدائیان با اشاره به اینکه ما در سطح مراکز و واحدهای پیام نور استان دارای 59 عضو هیات علمی و حدود 400 مدرس مدعو هستیم، تصریح کرد: در مورد جذب مدرسان مدعو هم اولویت ما با دارندگان مدرک دکتری با رزومه علمی و پژوهشی قوی و در ادامه دانشجویان مقطع دکتری و دارندگان مدرک کارشناسی ارشد با رزومه علمی و پژوهشی قوی است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل اظهار داشت: با موافقت سازمان مرکزی برای دانشجویانی که پیش از سال 1397 دانشجوی دانشگاه پیام نور بودند و عدم رجوع داشتند، تسهیلاتی در نظر گرفتیم تا با رفتن به دانشگاه بتوانند بدون شهریه و بدون احتساب سنوات برای ترم های وقفه افتاده، ادامه تحصیل دهند.
وی ضمن اشاره به فعالیتهای فرهنگی این دانشگاه هم اظهار داشت: خوشبختانه در این حوزه در مسابقات قرآنی پیام نور کشور که به صورت مجازی در یزد برگزار شد، دانشگاه پیام نور اردبیل با کسب 980 امتیاز در مجموع مقام سوم کشوری را در این دوره از مسابقات به دست آورد.
منبع: imgdl.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب